Påskekurs 2022

Jeg holder påskekurs på plassen vår her i Undrumsdal. Kursene er satt opp som minikurs så du kan velge hva du vil delta på.

SKJÆRTORSDAG 14.april:

  • 1000-1400: Grunnferdigheter i rallylydighet del 1
  • 1430-1830: Grunnferdigheter i rallylydighet del 2

LANGFREDAG 15.april:

  • 1000-1400: Mentaltrening i rally – bli førersmart!
  • 1430-1930: Banetrening for klasse 1-elite 

Ett kurs varer i 4 timer og koster 750kr. Om du deltar på alle kursene får du en pakkepris på 2500kr. Faktura sendes ut før kursstart. Det er 6 plasser tilgjengelig per kurs og det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder for påmelding.

KURSBESKRIVELSE: 

Grunnferdigheter del 1 vil ta for seg det helt grunnleggende i rallylydighet av ferdigheter som hunden vil trenge. Sitt, dekk, stå, bli, innkalling, gode posisjoner, fri ved fot. 

Grunnferdigheter del 2 vil ta for seg litt mer avanserte grunnferdigheter som rygging, kjegleutsending og ikke minst regelverkforståelse. 

Mentaltrening for hundeførere for å bli førersmart. Vi går igjennom gode mentaltreningsteknikker og baneplanlegging for å gjøre gode valg i banen under konkurranse. 

Banetrening for klasse 1-elite. Det settes opp en full konkurransebane tilpasset nivået til deltakerne. Man får hjelp til gode startrutiner, trening på å ta gode valg for seg og sin hund og ikke minst tilbakemelding på øvelser. 

Meld deg på her!

Fyll inn navnet ditt her
Fyll inn eposten din her
Fyll inn mobilnr ditt her
Hva heter hunden din?
Hva slags rase er den?
Hvor gammel er den?
Hva har dere gjort før og hva ønsker dere å fokusere på? Har dere noen mål dere jobber mot?

Påskekurs 2022

Vilkår og egenerklæring

Påmelding er økonomisk bindende og eventuell avmelding må skje skriftlig til posteducani@gmail.com. Ved avmelding belastes 50% av kursavgiften. Ved avmelding senere enn 10 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift. Ved avlysning eller utsettelse av kurs blir kursavgiften refundert. Force Majeure: Ved hendelser utenfor vår kontroll, som naturkatastrofer, epidemier/pandemier på hunder eller mennesker, vil vi dessverre ikke kunne refundere kursavgift.
Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Educani om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).