BETINGELSER OG VILKÅR! 

Trykk:
Beskriv ønsket trykk og farge i kommentarer på din bestilling. Dersom du ønsker eget design ordner jeg det også. Beskriv så godt det lar seg gjøre i bestillingen så vil jeg skisse opp til deg før jeg trykker. OBS! Det vil komme på en ekstra avgift på 250kr på alle design jeg spesialtrykker – dette dekker tiden det tar å tegne opp og tilpasse trykket.

Bestilling:
Alle bestillinger som gjøres er bindende.

Betaling:
Betaling gjøres til Educani før plaggene bestilles og trykkes på. Dette gjøres via VIPPS eller kontooverføring. Betalingsinformasjon blir sendt på mail når ordren behandles av meg. Viktig at du betaler så fort som mulig når dette sendes da ordren IKKE vil bli bestilt hos leverandør før vi har mottatt din betaling.

Frakt: 
Dersom du bor i Tønsbergområdet kan vi avtale levering i nærområde eller henting her hos meg i Undrumsdal. Dette er kostnadsfritt. Om jeg må sende i posten til deg så er det postens priser for Norgespakken som gjelder. Se www.posten.no for mer informasjon. Jeg vil så langt det lar seg gjøre benytte meg av den rimeligste fraktmetoden. Ved forsendelse i post vil fraktkostnad bli opplyst når betalingsinfo blir sendt til deg.

Avtalt retur, angrefrist og reklamasjon:
Ved reklamasjoner må du kontakte oss via epost: ina.w.eriksen@gmail.com for å avtale videre.

Varer som returneres uten avtale, aksepteres normalt ikke. Returnerte varer skal være i originalemballasje. Reklamasjon må skje innen rimelig tid og uten ugrunnet opphold. All retur som ikke skyldes selgers feil, skjer for kjøpers regning og risiko.

Du har vanlig reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. Merk! Tøy og andre produkter merket med navn, klasse etc returneres ikke.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med meg på facebook eller epost: ina@educani.no