Viser alle 11 resultater

Velkommen til Educani nettbutikk.

Jeg lager logoer til klær og utstyr. I tllegg til at du kan designe ditt eget produkt har jeg også et utvalg av egne design på ulike produkter. Se prisliste for pris for ditt eget design.

Betaling: Betaling gjøres via VIPPS eller kontooverføring. Betalingsinformasjon blir sendt på mail når ordren behandles av meg. Viktig at du betaler så fort som mulig når dette sendes da ordren IKKE vil bli produsert eller sendt før jeg har mottatt din betaling.

Les betingelser og vilkår HER før bestilling!

 • Diverse

  Drikkeflaske – glass

  Drikkeflaske i glass med neopren cover på utsiden. Du kan velge mellom trykk på en av delene eller begge. I prisen er det inkludert trykk på begge deler i standard folie. Scroll ned eller les her for mer info om trykk og folie.

 • Diverse

  Drikkeflaske – plast

  Drikkeflaske. Gjennomsiktig hardplast. Høyde: ca. 22 cm. / ca. 0,8L.

  I prisen er det inkludert trykk på flasken i standard folie. Scroll ned eller les her for mer info om trykk og folie.

 • Overdeler

  Hettejakke

  Sweatshirt med hette til dame. Glidelås og lomme i front. Rib i mansjett og nederkant. Tilpasset for hodetelefoner.

  I prisen er det inkludert stort trykk på rygg og tekst nedover arm i standard folie, dersom du ønsker refleks vil dette være en tillegg i prisen på ca. 50kr. Om du ønsker trykk på front vil dette også bli et tillegg. Scroll …

 • Overdeler

  Jakke

  Figursydd damejakke i stretchsoftshell, fåes også i herremodell som ikke er like figursydd.

  Tidsriktig design i pustende, vind- og vannavvisende 3- lags Dermi Tech som gir høy isoleringsevne og komfort. Dekorative flatlocksømmer og kontrastdetaljer. Elastisk linning og justerbar hette. Velcrolukning på ermer. YKK glidelås.

 • Overdeler

  Langermet genser

  Lett innsvinget langarmet genser i tynt tskjorte stoff. Perfekt under vesten. Anbefaler trykk på front og arm til genser å ha inni treningsvesten. I prisen er det inkludert stort trykk på front og nedover arm i standard folie, dersom du ønsker refleks vil dette være en tillegg i prisen på ca. 50kr. Hvis du også ønsker trykk på rygg vil …

 • Hodeplagg

  Pannebånd

  Mykt og sporty pannebånd i jersey kvalitet. Dekorsømmer ton i ton.

  I prisen er det inkludert trykk på pannebånd i standard folie, dersom du ønsker refleks vil dette være en tillegg i prisen på ca. 50kr. Scroll ned eller les her for mer info om trykk og folie.

 • Overdeler

  Piquet skjorte

  Klassisk polo til dame. Sidesplitt og ribdetaljer på krage og ermer. Fåes også i herremodell med knapper i halsen. I prisen er det inkludert trykk på rygg og front i standard folie, dersom du ønsker refleks vil dette være en tillegg i prisen på ca. 50kr. Scroll ned eller les her for mer info om trykk og folie.

 • Diverse

  Ryggsekk

  Tofarget lett sportryggsekk i Non-Woven materiale. Justerbar skulderrem og glidelås. 
  Volum: Cirka 21 L.  I prisen er det inkludert trykk på sekken i standard folie, dersom du ønsker refleks vil dette være en tillegg i prisen på ca. 50kr. Scroll ned eller les her for mer info om trykk og folie.

 • Overdeler

  Tanktopp

  Behagelig tanktopp til dame. Fasongsydd i stretch for perfekt passform og komfort.

  I prisen er det inkludert trykk på rygg og front i standard folie, dersom du ønsker refleks vil dette være en tillegg i prisen på ca. 50kr. Scroll ned eller les her for mer info om trykk og folie.

 • Overdeler

  Tskjorte

  Fashion t-shirt med rund hals til dame.

  I prisen er det inkludert trykk på rygg og front i standard folie, dersom du ønsker refleks vil dette være en tillegg i prisen på ca. 50kr. Scroll ned eller les her for mer info om trykk og folie.

 • Diverse

  Veske

  Fôret skulderveske i canvas med kontrastsømmer og knappelukning.Bærestropper i diagonalvevet, kraftig bomull. 35 x 49 x 12 cm. / ca. 20L. 

  I prisen er det inkludert trykk på vesken i standard folie, dersom du ønsker refleks vil dette være en tillegg i prisen på ca. 50kr. Scroll ned eller les her for mer info om trykk og folie.